PATRIK ENGELLAU: Är det nedstängningspolitiken eller befolkningens psykotiska tillstånd som skapar problem?

| 5 mars, 2021

“Ingen vet riktigt vad den svenska strategin är eller har varit men det ska man inte skälla Tegnell för ty inget land har haft någon tydlig politik. Alla – och nu talar jag inte om Kina som knappt har haft några dödsfall alls vilket är svårt att tro på – har vacklat. Det verkar som om den svenska politiken har varit att hålla ekonomin öppen så mycket det går, kanske i det nästan outtalade syftet att uppnå flockimmunitet, med det tyvärr misslyckade bivillkoret att skydda de äldre.”

Patrik Engellau

Läs i Det Goda Samhället


DONERA

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.