BITTE ASSARMO: Smaklöst, vulgärt och empatilöst när Göran Greider twittrar om Vetlanda

| 6 mars, 2021

Bitte Assamo skriver: Vi känner igen språkbruket och tonen från den drapa han skrev om terroristen Mohammed Merah, som mördade sju personer varav tre barn i en terrorattack i Sydfrankrike 2012. Merah var ”söndersliten av de globala krigen och motsättningarna, men också av det franska samhälle där klassorättvisorna och främlingsfientligheten är starka.”

Söndersliten. Trasig. Det var inte Mohammed Merahs fel att han mördade barn. Det var samhället som bar skulden…

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “BITTE ASSARMO: Smaklöst, vulgärt och empatilöst när Göran Greider twittrar om Vetlanda

 1. ulf

  Vem bryr sig om vad Greider tycker förutom socialdemokrater utan egen tänkande hjärna ? Inte kan det vara många ,de flesta har väl för länge sen tröttnat på denna enkelspåriga Svt följetong,som rapar upp samma tröttsamma budskap i tid och otid.Fullkomligt uttjatad och helt ointressant.Ett lydigt Svt hjon som får breda ut sina otidsenliga åsikter om allting.🙄🙄Lika förutsägbar som ett järnvägsspår……mellan gävle och falun kan man säga !!! helt förutsägbar.

  Svar
 2. Carl den 12

  Det Svenska Sverigesyndromet, med inslag utav lika värde medlöperi kryddat med sur och besk medberoende bittersmak, i ett land där hot, våld, mord uppenbarligen har blivit något vi tvingas ”vänja” oss med !!!

  Calle undrar om man någon gång blir inbjuden, till club inbördes PK-beundran eller gäller det enbart dom som röstar rätt och riktigt🤔

  Är det VIP(K) och prisutdelning, till den mest övertygande och lismande godhetsprofeten ???

  Skämt och åsido, det spelar ingen roll hur mycket fria drinkar det än bjuds på, VÄGRAR figurera i ett sådant sammanhang då våra barn och framtida generationer liv är någonting i alla fall jag prioriterar högre❤️

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.