Hans Sandin: Vilken bakgrund du har Stefan Löfven!

| 6 mars, 2021

Stefan Löfvens morfar var aktiv nazist och Hitlervän. Även Löfvens båda föräldrar var aktiva inom naziströrelsen. Frågan är om någon partiledare har mer Nazi-dna i sina ådror än just Stefan Löfven?

Något att tänka på när vi ständigt hör Stefan Löfven anklaga andra partiledare för att ha gått med Nazi-armbindlar och lyssnat på “Vit makt musik” under 80-talet. Något som ingen varken kunnat bekräfta eller bevisa.

Nej, troligast var det nog så att det var den lille gossen Stefan som själv satt och lekte med armbindlar och hakkors bland sina kära gamla släktklenoder?

Stefan Löfvens morfar Ludvig Löfven (1896-1953) arbetade som typograf i Stockholm och var inbiten, övertygad och aktiv nazist hela sitt vuxna liv och var en av tusentals svenskar som besökte Hitlers ökända propagandaolympiad i Berlin 1936.

Han arbetade också i dess tjänst, vid ett tryckeri för den pronazistiska tidningen Dagsposten och tidningen Den Svenske Folksocialisten, efterföljaren till Den Svenske Nationalsocialisten. Han arbetade inom den nazistiska pressen ända fram till sin död.

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 2
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Hans Sandin: Vilken bakgrund du har Stefan Löfven!

 1. Carl den 12

  Tack❤️äntligen kan vi börja diskutera varför vi är dom vi är och vad som påverkar oss, som arv och miljö !!!

  Det läggs mycket tid och kraft i diskussionen ang rasism åt det ena hållet, men INTE ifrån det andra hållet🙈🙉🙊
  Vad var startskottet för polariseringen utav Sverige egentligen🤔???
  Visst har det funnits motsättningar över tid i Sverige mellan olika grupper, men INGENTING som ens är i närheten utav det vi ser i det Nya Sverige, sedan några år tillbaka😔

  Calle tycker sig se att arv, miljö och särskilt ens DNA🩸har mycket större betydelse än man kan tro.
  Släktforskning säger mycket om oss människor flera generationer tillbaka📜vilka vi är både positivt, negativt och varför vi agerar som vi gör ???

  Men, man måste kunna betrakta sig utifrån och INTE göra en personlig vendetta utav allting, då ser man sällan💯procent klart !!!

  Vilket är lättare, sagt än gjort🤔

  Svar
 2. Lennart H

  Underligt, men inte oväntat, att TV4, som ihärdigt förföljer drottning Silvia med nazistanklagelser mot hennes far, inte förföljer Stefan Löfven med motsvarande nazistanklagelser….

  Svar
 3. Anderssonskan

  Fy på sig Sandin . Så får man inte skriva . Arvssynden är officiellt avskaffad i Sverige . Utom för Sverigedemokrater .

  Svar
 4. Göran

  Nu undrar Hvän af Ordning, Grönköpings veckoblad: är inte S. Löfvén adopterad? Och saknar därmed det blod i ådrorna som skulle göra honom “oren” i vänsterns egna ögon?
  Nej men tvärtom: Vänstern har sedan sextiotalet hävdat “Tabula rasa” begreppet, dvs att vi föds som oskrivna blad och att miljön är ALLT.
  Och då har vi slutit cirkeln med vänsterlogik.

  Dock har denna logik nu, efter ca 10 kaotiska vänster PK år förbytts i sin motsats säger oppositionsrådet Kalle Motvall, Grönköpings vänner eller “Vi som stannar kvar i Grönköping”: I dag är ytfärg allt och innehållet helt betydelselöst. Så vi har för tillfället lagt “Tabula rasa” på kylning i frysboxen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.