Annie Lööf bjuder ut sig till vem som helst – utom SD: “Lööf redo regera med både M och S: ”Vi går inte till val på att inte få något gjort””

“C-ledaren Annie Lööf vägrar att sitta i en borgerlig regering så länge Moderaterna kan tänka sig att samarbeta med SD, säger hon till Expressen. 

I stället öppnar hon upp för att sitta som minister i en regering ledd av såväl socialdemokrater som moderater.

– Centerpartiet går inte till val på att sitta i opposition och inte få något gjort. Vi kommer självklart gå till val på att sitta i regeringsställning, säger hon.”

fplus


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

2 tankar på “Annie Lööf bjuder ut sig till vem som helst – utom SD: “Lööf redo regera med både M och S: ”Vi går inte till val på att inte få något gjort””

 1. Carl den 12

  Är verkligen C i den positionen, att kunna förhandla🤔

  Calle tycker sig se, att kan man inte samarbeta med ett sk ”rasistiskt” parti som SD är enligt C, samtidigt som C borde reda ut begreppen ang hur man ser på Svenska barns värde och rättigheter till sin kropp och inte enbart afghanska ”barns” rättigheter till gymnasielagen, så är det ny strategi som gäller !!!

  C har en hel del, att förklara och ta ANSVAR för💔

  Svar
 2. ulf

  Vad skall Lööf och C säga……Eftersom hon har absolut noll förtroende på borgerliga sidan så får hon och C fortsätta sitta i klorna på socialister och kommunister samt ev tokskallarnai Mp.
  Lööf och C är ett skolexempel på hur man mister sitt förtroendekapital och det är precis så här man inte får något gjort,tvärtemot vad hon själv säger.Bra att de bekänner sig till socialistsidan så alla kan se eländet och dra sina egna slutsatser om dessa opålitliga center politiker.Dessutom är det tröttsamt att lyssna på Lööfs bjäbbande då hon verkar tro att sverige står o faller med henne.Svikare och lögnare har ingen något intresse av.🙄🙄🙄Det finns tillräckligt antal av dessa ändå i regeringen 🤯🤯 Sverige behöver en borgerlig regering om spillrorna skall kunna räddas inte en obildad socialist och kommunist ansamling ledd av Löfven……🤯Lööf vill väl kanske bidra i Löfvens stia och intelligenta !! gristaktik som han så varmt förordar…….prata om nivå på politik 🐷🐷🐷När en statsminister verkligen uttryckligen själv vill driva gris metod hellre än driva egen politik🤯🤯Det säger ändå allt om Gri(S)arna själva och Mp,V,L och C. Allt !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.