Spola DN!

Den som vill se vad PK innebär måste tyvärr kolla gårdagens DN! Nästan varje sida i tidningen baseras på ett centralt direktiv från journalisternas feministorganisation. Första sidan skriker ut saken! KVINNODAGEN (utan att nämna själva jubiléet)!

Det rör sig alltså om politisk propaganda, som prenumeranterna tvingas finansiera. Alla ska tycka samma sak!Dagens tidning är alltså inget litet snedtramp, utan ett centralt regisserat skådespel, i stil med det vi nyss upplevt med Greta T som chefredaktör för en dag. 

Bonniers företag framstår därför som PK-ledare inom svenska medier, låt vara att konkurrensen är stenhård. Var så god att spola!

Torsten Sandström, professor emeritus i civilrätt vid Lunds universitet

anti-pk-bloggen


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Spola DN!

 1. Lennart H

  Efter googling upptäckte jag att det faktiskt finns en internationell mansdag den 19 november enligt Wikipedia. Jag kände inte till detta och det skrivs inte ut i de svenska kalendrar jag har, så det firas väl inte i Sverige.

  Så i Sverige är vi män alltså diskriminerade.

  Svar
 2. ulf

  Se där ! då kanske männen i Sverige vågar visa lite manlighet åtminstone en dag om året 🤔 Bättre än ingen dag alls …………..om nu inte alla bejakar sitt andra kön förstås….eller var det tredje …🙄🤯🤔Vi får nog fråga Strandhäll eller nåt annat ytterst framträdande geni i tjejgänget hur vi skall agera.

  Svar
 3. ulf

  Försökte använda en DN på utedasset men funkade inte pga urusel kvalitet……👎🏼👎🏼👇🏿

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.