Hans Sandin: Hyckleriet har inga gränser och man gör allt för att behålla makten

| 10 mars, 2021

Hur det går för Sverige skiter Annie Lööf i totalt det finns bara en sak som hägrar och det stavas “makten” framför allt.

Centerpartiet kan tänka sig att sitta i en socialdemokratisk regeringen efter nästa val. Det säger partiledaren Annie Lööf i en intervju med Expressen.

En skarp varning för det nystartade muslimska partiet “Nyans” med 1,5 miljoner väljare som alla i 7-klövern kan tänka sig att regera tillsammans med. Dom kommer att bli större än vad SD är i dag och har trognare väljare än något annat parti i Sverige.

En röst på Centern är därmed en röst både på Stefan Löfven, men även på Vänsterpartiet, säger Moderaterna om beskedet.

I stället öppnar hon upp för att sitta som minister i en regering ledd av såväl socialdemokrater som moderater.

Enligt Annie Lööf så kommer Centerpartiet inte att ingå i en ny, borgerlig regering så länge Moderaterna är beredda att budgetförhandla med Sverigedemokraterna.

– Man kan inte samtidigt budgetförhandla med Centerpartiet om man också budgetförhandlar med Sverigedemokraterna, säger hon till Expressen och tillägger:

– Att man nu vill ta in Sverigedemokraterna i värmen, budgetförhandla med dem och bilda regering med stöd av deras röster gör att borgerligheten kommer vara fortsatt delad.

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Hans Sandin: Hyckleriet har inga gränser och man gör allt för att behålla makten

 1. Anders

  Trodde aldrig jag skulle tycka samma sak som Stenevi men så säger hon klokt ” Inga barn ska behöva växa upp i Sverige med islamofober”.
  Det är precis vad SD försöker förklara
  Det är bättre de växer upp i sina hemländer . Hon kanske inte är så tokig iallafall .

  Svar
 2. Carl den 12

  Och, jag trodde aldrig att jag som för mycket lääääänge sedan faktiskt röstade på C på 90-talet, skulle föreslå att C och Nyans slog sig ihop, med gemensamma mål som:

  Nr 1 Stärka sharialagar, så fler barn får barn. Barndomen är inte så viktigt alls för barns utveckling, det ska börjas i tid✅

  Nr 2 Öka klyftorna ännu mer i samhället och öka försörjningsstöd, arbetarna betalar så gärna✅

  Nr 3 Öka brottsligheten och terrordåden✅

  Calle Von Ironisk, är på allvar riktigt orolig ang vem och vilka som önskar samarbeta med Nyans C🤔

  Svar
 3. ulf

  Lööf är nog den mest känslokalla beräknande politikern i landet.Egoistisk och maktgalen samt kan sälja sig och C till kommunister och socialister utan att känna någon värdighet 🙄 En skrämmande människa och ett parti som verkar vara fyllt med allehanda avvikare , pedofilhyllare och islamister,i olika grad av moraliskt förfall.De ger en iskalla rysningar…….Lööf och C är falskheten och känslokylan personifierade.Passar givetvis utmärkt med t ex kommunister och Löfvens patrask.Avskyvärt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.