Bali möter kritik efter försvar av Jomshofs islam-attack

Foto: Nyheter Idag samt faksimil Twitter

”Det är bara religioner grundade av skäggiga män från mellanöstern runt brons- och järnåldern som det är farligt att tycka illa om”, twittrar Hanif Bali (M) på onsdagskvällen efter att Richard Jomshof (SD) möter hård kritik för ett uttalande om islam. Nu dras även Hanif Bali in i kritikstormen i sociala medier. ”När SD visar sin islamofobi rycker moderaten @hanifbali ut till försvar”, twittrar Åsa Lindhagen (Mp).

Efter att Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof sågade religionen islam i SVT-programmet ”Sverige möts” lät inte kritiken vänta på sig. I programmet förklarade Jomshof att islam är en ”avskyvärd ideologi och religion””

Läs i Nyheter Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

4 tankar på “Bali möter kritik efter försvar av Jomshofs islam-attack

 1. Peter

  Bra att politikerna går ut och säger vad man tänker. Lööf kan gå i säng med Löfven och SD är islamofober. Nu vet man vad som gäller.

  Svar
 2. Carl den 12

  Länge Leve Yttrandefriheten❤️

  Calle ser, att ju mer man försöker tysta och strypa yttrandefriheten, så VÄGRAR många utav oss tiga i församlingen, det har enbart motsatt verkan❗️❗️❗️

  Sammanfattningsvis, man tillåter att öka otryggheten pga två vitt skilda religioner och ideologier som kolliderar och generar konflikt i Sverige, som är ett kristet land och man får uppenbarligen INTE diskutera det🙊🙉🙈

  ÄR SVERIGE, FÖR ELLER EMOT JÄMSTÄLLDHET❓❓❓
  Alternativ, ska vi backa ännu längre tillbaka i tiden, än vad vi hittills har kämpat oss fram till, pga att kvinnoförtryck ska ingå i det Nya Sverige😔

  Svar
 3. Zorak

  Utan islam inga islamister. Kan det vara så svårt att förstå?
  Islamism är vår tids nazism!

  Svar
 4. Göran

  Åsa Lindhagen väljer personangrepp och angrepp på SD istället för att ställa sakfrågan: Vad är avskyvärt med islam?
  Så gör fjortisar.
  Dessutom hade svaret på sakfrågan inneburit en bredsida som hade varit svår att bemöta.
  Dvs på annat sätt än med ett nytt fjortisangrepp.
  Jag har nämligen lyssnat på ett antal klipp med Lindhagen på YouTube från Riksdagsdebatter och hon håller alltid sina svar på denna nivå.

  Och off-record ber jag om ursäkt till alla våra kloka ungdomar som är runt fjorton år och ber att få påpeka att det är dom själva som myntat uttrycket.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.