Extremistkopplingarna runt förskolan Snödroppen

| 11 mars, 2021
Foto: Sofie Löwenmark

Ytterligare en förskola i Göteborg kan komma att stängas på grund av kopplingar till våldsbejakande islamism. Den tidigare huvudmannen har figurerat i flera radikalislamistiska miljöer och är dömd för att ha slagit en glasflaska i huvudet på en delägare under en av Vetenskapsskolans bolagsstämmor.

Förskolan Snödroppen vid Friskväderstorget i Göteborg kopplas till våldsbejakande extremism. Det var GP först att rapportera om efter att förskolenämnden i slutet av januari beslutade att rikta ett föreläggande mot verksamhetens ägare.”

Läs i Doku


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.