Brandattack mot frisörsalong i Göteborg, okänd man tände på.

| 13 mars, 2021

Vid halv fem-tiden på lördagsmorgonen som ett larmbolag larmade räddningstjänsten och polisen om en brand i en frisörsalong på Första Långgatan i Göteborg. Enligt uppgift gick då det kameraförsedda inbrottslarmet igång hos larmbolaget och de kunde se när en krossade ett fönster varefter han hällde ut en vätska, tände på. Efter att mannen gjort detta så försvann han från platsen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde begränsa branden, men lokalen rökfylldes.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: “Lokalerna är avspärrade och det kommer att göras en teknisk undersökning under dagen.”
Polisen utreder ärendet som mordbrand men de har i nuläget ingen misstänkt. Under lördagen kommer även ägaren till frisörsalongen att förhöras av polisen och de ska försöka få reda på om där finns något hot mot denna eller ägaren, något de i nuläget inte vet.

https://www.expressen.se/gt/frisorsalong-utsatt-for-brandattack-okand-man-tande-pa/?fbclid=IwAR1Xh2MThiPCzm11wvlgu-6vfIQ2AyGYStqfG-AAa8juQ8uHxngLZU1Dq5I

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.