Hans Sandin: Annie Lööf passar inte in i ett demokratiskt land och borde inte finnas i Sveriges riksdag.

| 13 mars, 2021

Det är denna person som Stefan Löfven vill regera tillsammans med och då förstår man vilket fruktansvärt öde vi skulle utsättas för.

Trilaterala kommissionen grundades i 1973 av bankmannen David Rockefeller med det uttalade målet att främja samarbete mellan Norra Amerika, Europa och Japan.

Organisationen som förenar världens oligarker och maktfigurer inom politik, media och ekonomi tillåter dock ingen insyn i sin verksamhet. Kommissionens möten är hemliga och vad som diskuterats på mötena rapporteras inte i medierna.

Samtidigt försöker Annie Lööf att dölja detta. Medlemskapet gör henne ytterst olämplig som statsministerkandidat eller ens statsråd i en regering.

Kommissionen anklagades genom åren för att följa en antidemokratisk agenda. Bland annat kritiserades gruppens manifest ”The crisis of democracy” där det breda folkets politiska engagemang ansågs som oönskvärt.

Kommissionens verksamhet beskrevs som ett försök att införa vad kommissionen själv kallat ”mer måtta i demokratin” – med andra ord att få medborgare att bli mer passiva och lydiga så att de inte ställer för många krav på staten.

Trilaterala Kommissionen representerar skickligt samordnade insatser för att ta kontroll och konsolidera de fyra kraftcenter av makt; politisk, monetär, intellektuell och religiös makt där hon är medlem. Detta är vad som gör henne till den farligaste politikern i svensk historia.

Centerpartiet vill se ett brett politiskt samarbete mot grov brottslighet. Vad hjälper det när du vill ha in miljoner Muslimer till Sverige.

Du har blivit det absolut farligaste partiet för Sveriges del och dina lögner måste avslöjas på det bestämdaste. Ditt samröre med Bilderberggruppen och andra farliga organisationer är det största hotet mot Sverige som vi har i dag.

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.