Israel skänker överskott av vaccin till 20 länder

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu förespråkar samarbete i kampen mot corona. Foto: Miriam Alster/AP/TT
“Israel skänker nu uppemot 100 000 doser coronavaccin till vänligt inställda länder, skriver CBN News. Premiärminister Benjamin Netanyahu förhandlar med 20 länder om leveranser, som kommer från landets överskott av Modernas vaccin.

Enligt israeliska medier ska vaccinleveranserna vara en sorts vaccindiplomati i syfte att säkra diplomatiska tjänster, som att flytta ambassader till Jerusalem.

Israel har även börjat vaccinera palestinska araber som arbetar i landet och har hittills försett den palestinska myndigheten med 2 000 doser.”

Världen Idag (låst)


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Israel skänker överskott av vaccin till 20 länder

 1. ulf

  När Löfven och hans pajaser skämmer ut Sverige genom att göra Israel till fiende så får man en käftsmäll tillbaka när man. behöver hjälp. Tack Löfven för ett idiotiskt förhållningssätt till övrige världen …🤢🤢🤢 Inte ens vaccin till Sveriges. befolkning lyckades ni åstadkomma.En mer impotent handlingsförlamad regering har Sverige aldrig upplevt.Det är ta m f ett bottenrekord i brist på någon form av kompetens.Ni är fullständigt obildade och helt odugliga,tror ni inte att vi ser det ? Idioter.Pajaser till politiker🤡🤡🐷🐷

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.