Kvinna överfallen och våldtagen av maskerad man

| 13 mars, 2021

Strax innan klockan ett natten till lördagen larmades polisen om att en kvinna blivit våldtagen och överfallen i området Tången i Strömstad av en maskerad för henne okänd man. Det var en person som bor i området som larmade polisen på anmodan av kvinnan då hon var väldigt uppriven. Kvinnan berättade också att hon blivit överfallen och våldtagen i närheten av en man som var maskerad och okänd för henne berättar Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen i Västra Götaland. Enligt uppgift fördes kvinnan till sjukhus för undersökning.

Polisen spärrade av platsen som kvinnan angett som brottsplats för teknisk undersökning. Polisen har varit på platsen med en så kallad spermahund, men också med vanlig utredningspersonal för att säkra bevis. Ingen är ännu på lördagsförmiddagen gripen för våldtäkten och överfallet och polisen vädjar på sin hemsida om tips. ”Om någon har gjort iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen kontakta polisen på 114 14″. Polisen skriver för övrigt att ingen ytterligare information kommer för närvarande att lämnas ut i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/misstankt-valdtakt-kvinna-overfallen-av-maskerad-man/?fbclid=IwAR3_pR7bBwJlmaHJgSkL3ISYWzUfjrSfRrd7iTML87bc5ZJ5HN_ekZ7q9TY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.