Par i 20-årsåldern rånade under pistolhot i Ronneby

| 13 mars, 2021

Strax efter klockan 21 på fredagskvällen rånades en man och en kvinna i 20-årsåldern av en pistolbeväpnad maskerad man på Gångbrogatan i Ronneby. Enligt uppgift så tog rånaren 20-åringarnas mobiltelefoner, bankkort samt andra värdesaker som polisen är förtegna om att berätta. Efter rånet larmade paret polisen när de kommit till sin hemadress och polisen anlände dit strax efteråt. Enligt uppgift så sändes även ambulans till adressen men det framgår inte om någon var skadad eller det var en försiktighetsåtgärd. Rånaren försvann gående från brottsplatsen mot Kallingevägen men på grund av att han var maskerad så har polisen inget bra signalement och hade under fredagskvällen inte gripit någon för rånet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ranare-hotade-med-pistol/
https://svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/maskerad-garningsman-ranade-man-och-kvinna-i-ronneby

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.