MOHAMED OMAR: Utländska skolor i Sverige och svenska skolor i utlandet

| 14 mars, 2021

“”Gammelsvenskarna” skiljer sig väl från flera andra grupper i vårt land, med bakgrund i Afrika och Mellanöstern, att de inte gärna vill se sig själva som en etnisk grupp. Det är lite fult, kanske till och med lite otäckt. Åtminstone att uttala sådana tankar högt.

I stället för att säga att man sätter sina barn i ”svensk” skola, säger man nog hellre att man sätter dem i en ”trygg” skola. Det låter bättre. Sedan brukar trygg och svensk sammanfalla, liksom mångkulturell och otrygg.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.