Lena Malmberg (MED): VARFÖR SKA SVERIGE BETALA FÖR EN VALUTAUNION SOM VI INTE DELTAR I?

Av vilken anledning ska svenska skattebetalare vara med och rädda andra Euroländers urusla ekonomier? 

Om tio dagar kommer riksdagen att rösta i frågan om huruvida Sveriges ska surras fast vid EU:s skuldmast och sätta sin befolkning, samt deras barn och barnbarn, i en skuldfälla på 7 biljoner (7.000 miljarder) Euro – varav Sverige tvingas låna upp 150 miljarder kronor på den internationella lånemarknaden.

Det är av särskilt intresse att se hur Moderaterna och Kristdemokraterna kommer att rösta i denna fråga då det blir en tydlig vägvisare för hur den svenska borgerligheten ställer sig till EU och Sveriges framtida roll i den allt dyrare medlemsklubben.

Om du tycker att detta är galet, att Sverige ska vara med att finansiera länder med misslyckade Euro-ekonomier, så kan ett tips vara att kontakta de ledamöter, från din region, som sitter i riksdagen och fråga hur de tänker rösta i frågan. Inte särskilt ‘svenskt’ att skriva till sina riksdagsledamöter men kanske just därför en bra idé.

Här har du komplett kontaktinformation till riksdagens samtliga 349 ledamöter: https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/

Det är enbart Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som deklarerat att de kommer att rösta “nej” till skuldpaketet men skriv gärna och fråga några från de andra partierna hur de tänker ställa sig i frågan. Kom gärna tillbaka till detta inlägg och posta svaren – om du får några.

Lena Malmberg, Demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

3 tankar på “Lena Malmberg (MED): VARFÖR SKA SVERIGE BETALA FÖR EN VALUTAUNION SOM VI INTE DELTAR I?

 1. Anders

  Bankomaten Sverige laddas med nylånade pengar som ska slösas bort .

  Svar
 2. Göran

  Som svar på rubriken….Har nuvarande regering i någon fråga vågat vidröra verkligheten? Nej. Istället jobbar man hårt för sina luftslott och Sverigebilder som bara dom ser.

  Svar
  1. Göran

   En sak till: dom vill gärna att vi skall flytta in i deras luftslott så de kan ta ut mer hyra av oss.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.