Sprängning vid kriminalvårdens lokaler i Malmö

| 15 mars, 2021

Strax innan klockan 23 på söndagskvällen larmades polisen till en sprängning vid Slussen i Malmö. När de anlände till platsen så kunde de konstatera att där fanns skador på en entrédörr till en fastighet som tillhör kriminalvården. Enligt uppgift pågick ingen verksamhet i fastigheten vid sprängningen. Utöver entrédörren skadades ett fönster och två bilar i närheten vid sprängningen.

Polisen spärrade av platsen och tillkallade Nationella bombskyddet. De har under natten varit på platsen med bombrobot för att undersöka platsen. Polisen vet i nuläget inte om där varit något hot mot kriminalvården, men detta kommer att undersökas. Polisen utreder ärendet som allmänfarlig ödeläggelse.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/explosion-vid-kriminalvardens-fastighet-i-malmo
https://www.expressen.se/kvallsposten/misstankt-detonation-i-malmo/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.