Användningen av Astra Zenecas covidvaccin pausas. Symptom FHM uppmanar att lägga märke till: Näsblod, svullnad och blåmärken

“Endast den som får symptom som blåmärken, svårstoppad näsblödning eller svullnad i ben eller arm efter att ha tagit Astra Zenecas vaccin bör söka vård, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

”Den som får inga eller lindriga biverkningar behöver inte göra någonting”, skriver myndigheten i ett uttalande.

Tidigare under tisdagen meddelade Folkhälsomyndigheten att användningen av Astra Zenecas covidvaccin pausas tillfälligt efter larm om ett litet antal fall i Europa av blodproppar i kombination med blödningar efter vaccinering. Inget sådant fall har upptäckts i Sverige.

Omni


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

1 En tanke på “Användningen av Astra Zenecas covidvaccin pausas. Symptom FHM uppmanar att lägga märke till: Näsblod, svullnad och blåmärken

  1. ulf

    Man börjar ju fundera om vi alla ingår i ett stort livsfarligt vaccinations experiment ….blodproppar,blödningar,stroke ,dödsfall etc etc.
    Att avstå vaccination,som för övrigt är helt frivillig,kanske är säkrast.Problemet är ju iof sig löst eftersom de miljoner och åter miljoner doser som Hallengren lovat inte finns .De fanns bara i hennes och Löfvens fantasi.Sverige torde vara sista land som ev klarar av sin vaccinationsplan pga pajaser till regering och ett handlingsförlamat EU som enbart är ett politikerprojekt för odugliga byråkrater som lever som forna tiders kungar på våra skattepengar.Att skydda sin befolkning är de inte kapabla till att klara av så vad nytta gör dessa ynkliga pratkvarnar……..

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.