Kvinnan som anmälde Göran Lambertz för våldtäkt är tidigare åtalad för förtal

Göran Lambertz. Wikipedia

“Det var i torsdags förra veckan som Göran Lambertz häktades, på sannolika skäl, misstänkt för våldtäkt. Den kvinna som anmält Göran Lambertz för våldtäkt har av sitt målsägandebiträde, Clea Sangborn, beskrivits som en juriststudent som ”såg upp till honom som en kompetent jurist”. 

Enligt Expressen anmälde den kvinnliga målsäganden för knappt två år sedan en annan man för våldtäkt, men utredningen lades ned och åtal väcktes aldrig. I samband med anmälan ska kvinnan ha beskrivit det hon utsatts för på sociala medier, ett inlägg som fick stor spridning och senare föranledde en förtalsanmälan från den våldtäktsanmälde mannen – och nu står kvinnan åtalad för förtal och väntar på rättegång.”

Läs i Dagens Juridik


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Kvinnan som anmälde Göran Lambertz för våldtäkt är tidigare åtalad för förtal

 1. Göran

  Hm…försöker någon starta en ny “#”? Då kommer förslag här “#Vtoo” eller “#F!too” (båda farligt nära finskan)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.