Man attackerad och knivskuren på buss på Hisingen

| 16 mars, 2021

En busschaufför tryckte vid 20.45 på måndagskvällen på överfallslarmet i den buss denne framförde. Detta då en man blivit överfallen och misshandlad av tre-fyra personer på bussen. Attacken skedde på Hisingen i Göteborg. Enligt uppgift flydde männen från platsen efter attacken. När polisen anlände klagade mannen på smärtor i ansiktet och ryggen så ambulans tillkallades. Mannen behövde dock inte uppsöka sjukhus. Enligt polisen hade den skadade mannen skador på sin jacka och attacken utreds nu som mordförsök.
Polisens presstalesperson Stefan Gustavsson säger: ”Hans skador på jackan visar att han blivit utsatt för en kniv.”

https://www.expressen.se/gt/man-attackerad-av-tre-man-pa-buss/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.