Grov misshandel i Älmhult, 17-årig pojke förd till sjukhus

| 17 mars, 2021

Vid 11.30-tiden larmades polisen om en misshandeln utomhus i centrala Älmhult. Enligt Smålandsposten rör det sig om grov misshandel där en 17-årig pojke blivit stucken med en kniv i magen. Efter knivhuggningen ska gärningspersonen ha flytt från platsen. Den 17-åriga pojken är förd till Ljungby sjukhus för vård, men enligt insatsledare Mikael Svensson ska det inte vara någon fara för 17-åringens liv, och polis är på plats på sjukhuset för att hålla förhör. Polisen har spärrat av en del av Eriksgatan i Älmhult, som polisen tror är den förmodade brottsplatsen. Polisen håller även på med att hålla förhör med eventuella vittnen i området.
Polisens presstalesperson Katarina Rusin säger: “Där har varit många människor vi behöver ta kontakt med för eventuella vittnesuppgifter. Det är det vi jobbar med just nu.”

https://www.expressen.se/kvallsposten/pojke-misshandlad-i-almhult-gata-avsparrad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.