Ilan Sadé (MED): TYSTNADEN

Tystnaden i massmedia är öronbedövande. Vi har ett riksdagsbeslut om exakt en vecka, den 24 mars, som utan tvekan är denna arma mandatperiods viktigaste. Samtliga borgerliga riksdagspartier tänker rösta för att EU ska skuldsätta sig, att Sverige ska gå i borgen och att vi ska bli stora nettobetalare. Dörren öppnas för EU-skatter för att klara av återbetalningarna av unionens skulder. 

Europeiska centralbanken gnuggar händerna, eftersom man nu har lyckats få det som man länge har önskat: finanspolitiska stödpengar från EU för att minska spänningarna inom eurozonen och stötta illa fungerande stater i södra Europa. Sverige och Danmark, som inte ens har euro, ska in och betala.

Detta är inte bra för Sverige och det är knappast bra för Europa i långa loppet att EU blir en enorm, byråkratisk omfördelningsapparat snarare än en frihandelsunion.

Bidra till att detta inte går så tyst och enkelt som regeringen och de så kallade borgerliga riksdagspartierna önskar. Dela gärna material från Medborgerlig Samling i denna fråga. Skriv gärna under listan som kräver att folket borde få säga sitt i en folkomröstning: 

https://www.medborgerligsamling.se/sag-nej-till-eus…/

Ilan Sadé, Partiledare Medborgerlig Samling


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

2 tankar på “Ilan Sadé (MED): TYSTNADEN

 1. ulf

  Det finns ingen sk borgerlig opposition !! När det gäller rättar alla borgerliga in sig i samma led som socialisterna.Endast SD har modet att stå starka själva.Sverige är förlorat för all överskådlig framtid tack vare ynkryggar som inte vågar ha en annan åsikt.Kalla er inte borgerlig opposition,kalla er för de fega kräk som ni bevisligen är.

  Svar
 2. Göran

  Eftersom Löfvén, detta är dokumenterat på Youtube, inte får ihop 4 tvåsiffriga tal så att de summerar till 100 (t.ex. 20 + 30 + 10 + 40), är väl detta ändå en övermäktig uppgift för honom att förstå. Detta tal utskrivet ser ut så här: 150 000 000 000. Det är ungefär så här mycket fysiska pengar: 300 staplar med 500 kronors sedlar där varje stapel har en höjd som Eiffeltornet.

  Men det var ett dumt exempel, för fysiska pengar finns snart inte längre. Hur mycket pengar kan skapas ur intet? Hur mycket som helst. Det är det som t.ex. Fed, Bank of England och Riksbanken håller på med. Det kallas Fiat valutor och har ingenting med bilmärket att göra.

  Men Fiat valutor funkar inte för alla. T.ex. råkade Zimbabwe ut för hyperinflation. Den uppskattades till
  79 600 000 000%. På en månad. Iofs den värsta månaden. Källa Wikipedia.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.