Misstänkt farligt föremål hittat när polis stoppade bil för kontroll.

| 17 mars, 2021

Vid midnatt natten mellan tisdagen och onsdagen stannade polisen en bil på Faluvägen i Borlänge. När polisen sen undersöker bilen så finner de ett misstänkt farligt föremål och Nationella bombgruppen tillkallades.
Vid 6.30-tiden meddelade polisen att bombgruppen var på platsen för att undersöka föremålet. Den 35-åriga mannen som framförde bilen greps på platsen, och sitter nu anhållen för flera brott, han är bland annat misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, brott mot lagen om explosiva varor, samt flera trafikbrott.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-farligt–foremal-i-borlange/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.