Åkessons hårda kritik mot Löfven: ”Envåldshärskare”

SD-ledaren Jimmie Åkesson skräder inte orden efter Stefan Löfvens medverkan i SVT:s 30 minuter. ”En desperat och pressad statsminister”, skriver Åkesson på Twitter. 

Statsministern menade i programmet att en Moderatledd regering med stöd av Sverigedemokraterna riskerar att föra Sverige i en odemokratisk riktning. 

Åkesson kallar uttalandet för ovärdigt och menar att Löfven mer ger bilden av ”en envåldshärskare än av en folkvald demokrat”. 

”Det är sorgligt och pinsamt för Sverige, men ännu mer för regeringen och det socialdemokratiska partiet”, skriver Åkesson. 

Även Moderaterna har kritiserat intervjun. I onsdagens Aktuellt sa partisekreterare Gunnar Strömmer att uttalandet är ”ett uttryck för en desperat socialdemokrati”.

Omni


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Åkessons hårda kritik mot Löfven: ”Envåldshärskare”

 1. Carl den 12

  Gött, att det finns politiker som är vakna och är utav den gamla skolan och har mod och styrka, att ge saklig och konstruktiv kritik, när det gäller Sverige’s ledarskap och framtid👍

  Calle ser en desperat stadsminister, som inte har egenskaper att föra en politik som varken gynnar S egna väljare och heller inte Sverige’s ursprungliga befolkning👎
  Så kan det gå, när man inte står nära arbetarna, sitt folk och äger sin roll och förvaltar det förtroende som Göran🌹Persson gjorde.

  Tvi, fy faaaaan, för denna PK-ism av passiv aggressivitet, som döljs bakom en påklistrad godhet som infiltrerar och förgiftar landet med sin masspsykos, Sverige Syndromet☠️

  Svar
 2. Anders

  Så här är det .
  Stefan har sålt taskan till räven .
  Och han kan inte ta sig ur den situation han själv krånglat in sig i .
  Den vanligaste uppfattningen jag stöter på är att sossarnas gullande med islamisterna utgör en betydligt större fara för Demokratin i Sverige , än Åkesson och Kristersson någonsin kan bli .
  Att Statsministern Gjort i byxan och försöker skylla det på någon annan är bara löjeväckande.
  Och sedan kalla sig feminist är skitzat så det räcker .

  Svar
 3. ulf

  När man ser Löfven som skall föreställa sveriges statsminister sitta och vräka ur sig en massa skit utan att själv se sin egen är beklämmande.Hur kunde han bli statsminister…jo Annie Lööf och L Björklund föredrog honom och S framför en borgerlig sådan !! Säger det igen ,man ville ha Löfven 🙄🙄🙄Han är helt ovärdig som svensk statsminister,en ren falsk,ljugande osympatisk sådan.Han tycker Gri(S)metoden är helt ok mot sina politiska motståndare.Det är vad hans parti har att komma med när politiken från dem ekar tom i universum.Att kalla andra för grisar 🐷🐷!!!!! Största grisarna saknar politik och värdighet,de är en ren skam för Sverige.
  Utgår från att Löfven fått alla frågor tillsänt sig i förväg av den stats trogna telivisionen,trots det blev det bara ett imbecillt ointelligent lallande,där hans hjärnspöken får fritt spelrum i tomheten. Ja,vilket fiasko till stasminister,oslagbart.Skämskudde räcker inte i vissa fall🤯🤯🙄🐷

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.