Björn Ranelid: Ingen kvinna har någonsin våldtagit och slagit ihjäl en och samme man i mänsklighetens historia

Bild: wikipedia

Ingen kvinna har någonsin våldtagit och slagit ihjäl en och samme man i mänsklighetens historia. När läste ni eller hörde talas om en kvinna som följt efter en man och våldtagit samt mördat honom på allmän plats? Svaret är givet: aldrig.

   Det är männen som skändar, våldtar och torterar kvinnor. Det är vissa män som kastar ner kvinnor från balkonger i höghus av skäl som ingen vettig människa kan acceptera eller förlåta. En sådan man skall straffas och låsas in på livstid, ty han skadar hela mänskligheten och förnekar densamma. Inga undantag finns. 

    Alla så kallade hedersmord skall för evigt fördömas i Sverige. Ingen skall tillåtas att skylla ifrån sig på en kultur som vidmakthållit och tolererat en sådan grotesk och pervers syn på flickor och kvinnor som råkat bli förälskade i ynglingar utanför familjens godkända, sjuka och inskränkta sfär.

    Ingen politiker i Sveriges riksdag och regering som försöker mildra och bortförklara så kallade hedersmord är värd en enda röst i politiska val och denna utsaga skall tolkas bokstavligt. 

   Under min barn- och ungdom och många år därefter var begreppet ”heder” förknippat med positiva värden att eftersträva. Efter det har främmande och nya uppfattningar förvanskat och totalt vanställt begreppet och dess innebörd. Nu kan det i vissa familjer leda till mord. Det är bortom allt sunt förnuft och det skall aldrig tolereras i något sammanhang. 

    När mannen lyfter handen för att slå, så faller kvinnan och barnet som ett nät över honom.

    Våld i olika former och skadliga handlingar gentemot barn existerar på olika plan i många sammanhang.

   Kvinnor som röker tobak under graviditeten begår avsiktligt och med berått mod skadliga handlingar gentemot sin avkomma, ty tobak i cigaretter som inandas i kvinnans kropp innehåller fler än fyra tusen gifter, däribland nikotin, tjära, bly, arsenik och kvicksilver. Kvinnan och barnet har gemensamt blodomlopp och näringstillförseln via moderkakan är till fullo beroende av vad mamman äter, dricker och för övrigt tillför sin kropp.

    Om inte en kvinna kan avstå från att röka, dricka alkohol eller att använda narkotika under graviditeten, så är det en oöverträffad form av fullblodsegoism. I så fall anser hon att hennes egna behov och konstlade njutningsmedel är viktigare än livets största gåva och skatt, nämligen ett barn och ett nytt liv på Jorden.

    Inget barn i hela världen skall utsättas för sexuella handlingar. Barn skall få vara barn och de skall älskas, vördas och fridlysas nu och för all tid i mänsklighetens historia.

    En man som våldför sig på en kvinna och därtill mördar henne till sexuell utlösning är sinnessjuk och skall hållas undan andra människor och placeras i ett säkert förvar.

    I förra veckan mottog Margareta och jag vårt femte barnbarn. Det är en flicka som vi älskar högre än alla pengar i världen, högre och för mer än all ära och berömmelse på Jorden.

    Då grät vi av lycka och kärlek. Alla förlossningar som jag fått äran att närvara vid är för mig kärare och mer värda än allt vad jag presterat utanför mitt faderskap och jag som morfar och farfar.

    Ingenting av vad jag skrivit här är en utopi. Det kan förverkligas genom fria mänskliga val helt utan fysiskt och själsligt tvång. Ej heller handlar min text om det omöjliga. Den stora och omistliga sanningen är att ett förverkligande av mina tankar egentligen inte kostar en enda svensk krona.

   Så lyder Sveriges viktigaste skrivna text i dag, i morgon och för lång tid framöver och den bör läsas av alla i riket och framför allt av dem som annars lägger tid och kraft på dumheter i ordets tjänst.

   Vänligen Björn Ranelid, fredagen den nittonde mars år 2021 på Facebook


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

3 tankar på “Björn Ranelid: Ingen kvinna har någonsin våldtagit och slagit ihjäl en och samme man i mänsklighetens historia

 1. Göran

  Texten sammanfaller med att man från Lunds Tingsrätt idag tillkännagav att man inte har tillräckliga bevis för att åtala den, inte en utan den, man som tillsammans med kvinna, och ingen annan, befann sig i lägenheten sekunderna innan hon hittades på marken nedanför balkongen. Ett fall på 8 -10 meter. Det skedde i december och kvinnan avled senare av sina skador.
  Samme man misstänks också för en våldtäkt som skall ha begåtts några månader före ovanstående händelse.

  Man säger att i en rättsstat skall hellre 10 brottslingar gå fria än att 1 oskyldig döms. Den gränsen klarar Sverige med en oerhört bred marginal som jag ser det.
  Sverige är därmed en rättsstat, eller hur?

  Svar
 2. Carl den 12

  Tack, Björn👍

  Calle ser allt för ofta i sociala medier grupperingar, som visar extremt kvinnoförakt och hat och lägger mer än gärna skulden på kvinnor💔

  Allt ifrån att kvinnor är dumma för att dom avstår sex, till att kvinnor är dumma för att dom gör ingenting annat än har sex med allt och alla i tid och otid + att kvinnor som är sexuellt aktiva är ännu dummare, som inte ställer upp på allt som förväntas och lever inte upp till det som finns ute på nätet, som förnedring, makt och våld, som inte har någonting med sex och samlevnad att göra i verkligheten🤔

  Och det finns röster som hävdar att kvinnor drar till sig och får skylla sig själva ang misshandel och sexualia övergrepp + att dom gör fel oavsett om dom anmäler eller inte anmäler + att kvinnor inte talar sanning, utan gärna lägger sin tid på att göra falska polisanmälningar oavsett om brott har begåtts eller inte.
  Precis som om alla, som faktiskt har begått brott, skulle vara ärliga och erkänna det🤔

  Man, framställer också kvinnor som livsfarliga venusfällor som kokar kaniner 24 7 + är enbart ute efter män med hög status, som är 10-poängare och har miljoner på banken🤔

  Som kvinna gör man fel, hur man än gör eller inte gör och så finns det dom som ifrågasätter, varför allt fler kvinnor väljer att leva utan relationer🤔

  Önskar att fler män, vore som Björn Ranelid💪

  Svar
  1. Göran

   Bra Calle,

   Det du så förtjänstfullt beskriver kallar jag:

   “Damn if you do and damn if you don’t”.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.