Fredrik Federley talar ut

| 19 mars, 2021

När jag läser om Federleys förklaringar till att han valde att bortse från det faktum att han var tillsammans med en dömd pedofil, blir jag riktigt arg. 

Federley vet vad mannen har gjort men vägrar att ta del av domen. Först förklarar han hur han brottas med att förstå och han inte ens fått domen: ”det är ingen som ringer till mig och säger ”det här innehåller domen, nu får du sansa dig Fredrick”, säger han till Carina Bergfeldt. 

Faktum är att Federley precis som vem som helst kan begära ut domen men det vill han inte och tänker inte heller göra. 

Det borde han. Han om någon borde läsa vad den där mannen gjorde med alla barnen. Att vägra ta in det faktum att barn farit fruktansvärt illa understryker hur lätt Federley själv tar på det som har hänt. 

Låt någon av familjerna, vars barn utsatts för den man som enligt Federley ”var väldigt viktig för honom” att intervjua honom istället.

Aftonbladet


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

3 tankar på “Fredrik Federley talar ut

 1. Göran

  “Federley brottas med att förstå…..men vill inte ha fakta i målet”.

  Jfr ett politiskt problem, som det ju finns en del av i Sverige. “Jag brottas med att förstå…..men jag vill inte ha fakta i ärendet”.

  Svar
 2. ulf

  Så då är ytterligare ett svårslaget lågvattenmärke satt när Federley får sitta i Svt och ömka sig själv inför en lismande programledare.Han har hela tiden känt till vad hans inneboende älsklingspedofil gjort.Hur många drabbade av övergrepp,barn och vuxna har inte gått sönder och är fortfarande trasiga i själen.Fy f n man blir äcklad !! Både av Federley och Svt 🤢🤮🤮Alltid sämre är tydligen ambitionen på Svt.Lägg ner skiten.

  Svar
 3. Carl den 12

  Mannen på bilden får älska vem han vill och önskar, MEN när det finns barn som har fått sina liv och barndom förstörd och att man är passiv och bidrar till att ännu fler barn kommer till skada, där går en tydlig och bestämd gräns och man saknar ord❗️❗️❗️

  Calle undrar hur han ser på sin roll som far🤔
  För om en partner går före, sina egna barns trygghet och säkerhet, så bör föräldraskapet upphöra direkt😤

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.