Hans Sandin: Dunderklumpen Stefan Löfven har uttalat sig i SVT:s 30 minuter och man får skämmas å det grövsta

Låt mig påminna om detta djävulska svek som Svenska folket har blivit utsatta för genom dig och en totalt korrupt organisation inom Sveriges riksdag genom bl.a. Centern och Liberalerna som räddade dig kvar vid makten när det i en demokratisk ordning skulle ha varit ett omval.

Ur ett historiskt perspektiv har ingen regering sedan regeringarna Hansson under andra världskriget försökt sig på att införa så pass vittgående inskränkningar och förändringar i grundlagarna för att begränsa demokratin än just du Stefan Löfven.

Hans uttalande vittnar om en total avsaknad av intelligens och en total hjärnsläpp. Man får skämmas å det grövsta av att ha en statsminister som ska företräda Sverige utan att ha den minsta tanke på vad han säger.

Demokratin i Sverige har varit i fara länge på grund av Socialdemokratisk politik som handlar om korruption, lögner och rena lagbrott. Man kan inte ha en statsminister som är i avsaknad av vett och sans som saknar motstycke i historien.

Med sitt agerande och hans regerande har han tagit bort allt vad demokrati heter i Sverige. Du är ju mer än lovligt korkad, och vore du det allra minsta intelligent skulle du välja att avgå på direkten.

Det totala fiaskot är härmed bekräftat och vad resten av världen ska tänka om vad Sverige har för statsminister med otaliga och högst märkliga uttalanden gör saken inte bättre.

Vi har fått nog av nya utredningar, strategier, valutspel och löften som aldrig infrias. Du har haft makten i 7 långa år, där våra rättigheter har förminskats till nästan ingenting av vad vi haft tidigare, vilket är den rena sanningen.

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

3 tankar på “Hans Sandin: Dunderklumpen Stefan Löfven har uttalat sig i SVT:s 30 minuter och man får skämmas å det grövsta

 1. Anderssonskan

  Att en statsminister som släpper fram ett 5% extremistparti talar om för oppositionsledaren att ett 20% demokratiskt valt parti är farligt för Demokratin säger mer om statsministern än om partiet han fruktar .
  Eftersom det inte kan bli sämre i Sverige än vad Reinfeldt och Löfven ställt till . Måste vi göra något för att få till en förändring . Den misskötsel av landet vi sett de senaste 20-30 åren måste upphöra .

  Svar
 2. Lucretia Borgia

  Varför verkar ingen förstå att Löfven är psykiskt sjuk?
  Tänk på vad som kan hända om han får en psykos?
  Han är livsfarlig, och han måste bort så fort som möjligt.

  Svar
 3. Carl den 12

  Alltså på riktigt, går det att förboka en plats på psyket år 2022🤔

  Calle Von Vägra Se S Sitta Kvar, ser två alternativ antingen emigrera🧳eller förlora förståndet❗️❗️❗️

  Saknar Göran🌹Persson❤️

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.