Jack Nilsson: Jag tänker inte låta mina barn bli pissade i munnen

| 19 mars, 2021
Bild: NSD

Tog en liten hörlursfri promenad ikväll för att min huvudvärk skulle släppa. Det var längesen sist och promenader när mörkret tittat fram hör till ovanligheten eftersom jag bor på ett ställe som man helst inte bör bo på om man värdesätter sitt liv. Jag vill egentligen inte bo här men tills jag är färdig med utbildningen och hittat en ny lya så får det bli så. 

Det var väldigt högljutt ikväll. Fanns en del gäng ute som hängde i olika hörn men också kringströvande med typisk Adidas byxa och luva på. Jag tog förstås ett annat håll för att slippa onödiga konfrontationer men upptäckte snart att det inte spelar någon roll vilket håll jag än tar för det är överallt och anledningen till att det har varit så högljutt. 

Jag är stor, stark som en oxe och ser för en främling farlig ut med mitt skägg, min blick och när jag kommer där gåendes. Jag kan försvara mig om det nalkas fistfight men om det handlar om barn och ungdomar? Vad ska en liten knatte på två tollar hög göra när där kommer 2-3 stycken? 

Det är så verkligheten ser ut. 

Jag tänker på den 9-åriga pojke som för några dagar sedan blev nersparkad och rånad på sin jacka i Angered. Tänker även på 10-åringen som blev rånad vid en busshållplats i Karlstad tidigare idag och så många andra oskyldiga människor som fått kniven i sig, blivit sönderslagna. pissade i munnen under inspelning och ärrade för livet för att laglösa losers i flock blir hårda av att skada andra. 

Men det är förstås inte bara barn som utsätts för oprovocerat och hänsynslöst våld. 

Häromdagen blev en busschaufför brutalt misshandlad på knutpunkten i Helsingborg strax efter sin rast. Likt tonårstjejen som fick föras till sjukhus med allvarliga skador så fick han sig en ordentlig omgång helt oprovocerat och som ett stort frågetecken ställde han sig själv frågan: varför? 

Sverige har blivit Europas soptipp där tusentals kriminella springer löst i samhället i väntan på att avtjäna sina fängelsestraff och under tiden terroriseras vi. Platsbristen, lagstiftningen och oförmågan att skydda sina medborgare gör att vi har en massa mördare runt oss så snart vi stiger utanför ytterdörren. 

Jag menar, hur kan man förvänta sig inställelse i tid för avtjänande av fängelsestraff? Självklart håller de sig undan. 

Sverigebilden blir allt dystrare och tanken av att uppfostra mina framtida barn i det humanitära och känslostyrda utopilandet finns inte på kartan. 

Jag tänker inte låta mina barn bli pissade i munnen.

Jack Nilsson på Facebook

  • 42
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.