2 tankar på “Video – Riksdagen: Jimmie Åkesson: Jag tänker inte sänka mig till Stefan Löfvens nivå

 1. Carl den 12

  Det är exakt det som gör att SD är, där dom är i dag och att dom får ta skott för hur verkligheten i samhället ser ut🤔

  Calle Von Rösta Blankt, blir tipsad allt som oftast att ändå lägga min röst på dessa olika partier vi har och till SD väljare brukar jag säga: SD behöver inte min röst, det är tillräckligt många som röstar på SD ändå.
  Sedan kan SD motståndarna kackla och blåsa🎈upp sig PK-höga, sätta etiketter bäst dom vill och önskar på folk🏷🏷🏷

  Svar
 2. Ingegerd Karlsson

  Jag är förvånad över att Jimmie aldrig ifrågasätter Löfven när han använder ordet “sysselsatt”. Det ordet betyder inte att någon är satt i arbete och självförsörjande, det betyder endast att en person har en sysselsättning av något slag under minst en timme under en vecka.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.