BITTE ASSARMO: Varför är det värre att hata med ord på sociala medier än att hugga folk med kniv?

“Majoriteten av svenska folket har ställt sig negativt till att Sverige ska släppa in tusentals ensamkommande unga män i vapenför ålder. Endast en liten grupp välmenande do-gooders har ställt sig bakom gymnasieamnestin. Trots det minimala stödet från medborgarna har den genomförts, och med uselt resultat dessutom. Det får folk att känna sig överkörda, nonchalerade och illa behandlade. Vi har trots allt, redan som små knoddar, fått lära oss att all makt i vår demokrati utgår från folket – så vad gör det med oss när vi inser att vi inte har någonting alls att säga till om när det gäller en så viktig sak som invandringen?”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “BITTE ASSARMO: Varför är det värre att hata med ord på sociala medier än att hugga folk med kniv?

 1. Anderssonskan

  Kan ingen duktig journalist fråga ansvariga politiker om anledningen till den helsnurriga invandringen och integrationen .
  Hur kan någon frisk person vilja ställa till så hela Sverige förstörs .
  Obegripligt .

  Svar
 2. Carl den 12

  När ska Realismen Bubbla Upp🤔

  Calle ser att folk allt mer utgår ifrån sig själva och så länge man själv och ingen utav dom närmaste utav sina nära och kära drabbas, så kan man hålla fast vid sin politiska åsikt och världsbild.
  Politik har blivit ”religion” det Nya opiumet för folket och man godhetsknarkar och blir hög på PK-ismen💉

  Makten har flyttats ifrån folket, till dom som hörs, syns och har våldskappital och politikerna står ”maktlösa” inför sina väljare och medlöpare.
  Den grupp av väljare det gäller, är för våldsmonopol (så länge det inte gäller polis och militär) och är mot rättsystemet, lag, ordning och upprepar att fängelsestraff inte avskräcker brottslingar.
  Utan tvärtom, brottslingar blir ännu värre utav att sitta inne i fängelse och man kan ju inte skicka hem folk hur som helst, var ska vi göra av alla svenskar som gör brott🤔
  Man utgår ifrån att det är synd om brottslingar, trots att dom kan ha fått hur mycket ”stöd och hjälp” som helst, förutom att ingen har satt gränser.
  För alla vet att ”barn” behöver gränser och då ska det väl också gälla, Lika Värde Och Rättigheter Och SKYLDIGHETER för ”barn” oavsett, om dom är livsfarlig brottslingar eller inte❓❓❓

  När det gäller det som hände i Vetlanda, så är det självklart för dom flesta utav oss, att han ska tillbaka till sitt hemland och ALDRIG mer får resa därifrån❗️❗️❗️

  Detta Sverige Syndrom🥌🙈🥌🙉🥌🙊

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.