En kvinna och två män i 20-25-årsåldern misshandlade i Kalmar

| 21 mars, 2021

Strax efter ett på natten mot söndagen larmade en kvinna och två män att de blivit misshandlade av okända personer på en parkering på Polhemsgatan i Kalmar. Enligt uppgift ska den misshandlade kvinnan och männen vara mellan 20 och 25 år gamla, och de säger att de kommit i bråk med de okända personerna. Där finns dock inga uppgifter på hur många personer som ska utfört misshandeln. Inte heller på om misshandeln orsakat några skador eller om de misshandlade fått uppsöka sjukhus. Polisen har upprättat tre anmälningar om misshandel, men ingen är i nuläget misstänkt eller gripen i ärendena.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tre-ungdomar-misshandlades-pa-parkering-i-kalmar/?fbclid=IwAR3ovM5Okq8c0lf11iOvLakR8ZSb0NpREafJPZtJPKp6j4CyGQvhnZJ0uMw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.