Pernilla Wikelund frågar sig om politiker ska gå till botten med problemen med tryggheten och säkerheten i Sverige

| 21 mars, 2021

Mainstreammedia har nästan helt slutat rapportera om alla dessa vardagsbrott runt om i landet, de som gör att svenska medborgare blir allt mer rädda då polisen sällan eller aldrig får tag på förövarna. Pernilla Wikelund skrev under gårdagen om två sådana händelser som hände under fredagen i och runt Växjö. Hon skriver vidare att om någon av dessa medier skriver om händelserna utelämnar de alltid att det handlar om unga män eller pojkar och att de allt som oftast inte är av svensk härkomst. Vill man få den informationen får man gå till alternativa källor.

Pernilla fortsätter sen med att vi är helt säkra när vi går ut på promenader, inte ens när vi har en hund med oss, och hon menar att det är ett av flera samhällsomstörtande faktum. Att gator och torg i städerna, stora som små har fyllts med droghandlare och gängkriminella är ett faktum.
Men när ska politikerna från de gamla partierna gå till botten med dessa problem?
Eller när ska de börja tala om dem, när de inte ens vill medge att de finns?

Till slut så frågar sig Pernilla hur många fler som ska offras till politisk ovilja och oförmåga?
Och hon hoppas att folket förstår vad som står på spel i nästa val. För i den politiska debatten visar det sig att det råder fullständig panik bland de skyldiga partierna.
Detta är något jag också kan vittna om. Detta med tanke på Löfvens utfall mot Kristersson och Moderaterna för att de vill samtala och samarbeta med SD. Att han menar att demokratin står på spel om SD får politiskt inflytande. Och att det bara är han och Socialdemokraterna som kan upprätthålla sann demokrati.

Men med tanke på att han och det Socialdemokratiska partiet gett stort politiskt inflytande till Miljöpartiet som är ett “extremparti” så är detta påstående absurt. Att de sen samarbetar med ett annat parti som vill ge amnesti till alla som kommit till Sverige sedan 2015 trots att dessa inte har asylskäl visar ju också på att varken Löfven eller Socialdemokraterna bryr sig om demokratin, utan det endast är makten som han och S är ute efter.
När det sen dessutom framkommit att de samarbetar med islamistiska organisationer som i många andra länder är förbjudna så frågar jag mig åtminstone om vilka som är en fara för demokratin?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219113635179357&id=1460934342&sfnsn=mo

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Pernilla Wikelund frågar sig om politiker ska gå till botten med problemen med tryggheten och säkerheten i Sverige

 1. Carl den 12

  Svensk makt media, gör allt för sin politiska agenda att styra in våra tankar och forma våra åsikter, att brottsligheten minsann inte har ökat och att otryggheten är enbart inbillad🤔
  För inte kan våra sk förtroendevalda politiker vara passivt och aktivt delaktiga, i den ”inbillade” brottsligheten🤔

  Calle tycker sig se, att kan vi människor inte ens diskutera OM brottsligheten har ökat och OM brottsligheten har blivit grövre och orsaker, till HUR det kommer sig❓❓❓
  DÅ, blir i alla fall jag mer förbannat besviken, på medlöpare som indirekt och direkt, möjliggör att brottsligheten och otryggheten eskalerar (oavsett politisk ståndpunkt och indoktrinering) till en gräns, där man inte längre kan vistas i samhället, om man själv inte är brottsling❗️❗️❗️

  Politik och Brottslighet, är knark för folket💔

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.