Skjutning i Fosie. Polisen spärrade av och tillkallade sökhund till platsen.

| 21 mars, 2021

Vid 22.30-tiden på lördagskvällen larmades polisen till bostadsområdet Fosie i Malmö då boenden hade hört höga smällar i området. När polisen anlände kunde de snabbt konstatera att det skett en skjutning i området. Polisen har dock inte påträffat någon skadad vid den troliga brottsplatsen. Platsen spärrades av och under kvällen sändes även hundförare och sökhund till platsen för att hjälpa till i utredningsarbetet. I anslutning till platsen för skjutningen skedde där också en trafikolycka och polisen ser nu om denna har något samband med skjutningen i området. Enligt uppgift finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet på söndagsmorgonen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/skottlossning-i-malmo-plats-avsparrad
https://www.expressen.se/kvallsposten/larm-om-skottlossning-i-malmo-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.