Johan Westerholm: Uppfyller Carina Bergfeldt villkoren i SVT:s sändningstillstånd?

Överst: Carina Bergfeldt. Undre raden från vänster: Ulla Löfven, Anna Ardin, Fredrick Federley. Skärmavbildningar från svt.se. Montage.

SVT:s produktion ”Carina Bergfeldt” uppvisar sådana systematiska svagheter, vilka blev tydliga i säsongens sista avsnitt med Fredrick Federley, att det bör finnas ett utrymme för en bredare debatt huruvida programmet uppfyller villkoren i sändningstillståndet.

SVT:s programformat ”Carina Bergfeldt”, som ersatte det tidigare ”Skavlan” fick under helgen stark kritik för hennes intervju eller samtal med den tidigare europaparlamentarikern Fredrick Federley, Centerpartiet. Federley menade dock å sin sida att de frågor han fick under programmet var insinuanta.

Men det finns goda skäl att kritisera såväl det aktuella programmet som programformatet. 

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Johan Westerholm: Uppfyller Carina Bergfeldt villkoren i SVT:s sändningstillstånd?

 1. Carl den 12

  Återigen, så glömde man bort framtiden, våra barn💔

  Calle ser att förövare och deras medlöpare, tar allt större plats i det Nya Sverige❗️❗️❗️
  Yttrandefriheten har en vidrigt ful och ond baksida och i framtiden, så kan det ju vara intressant med att ta in en gäst som berättar sin historia, om hur ondskan verkligen ser ut istället för att normalisera det som C önskar driva fram, som handlar om allt annat än politik.
  Det finns tittare som verkligen skulle behöva matas om och om igen, med hur sk vuxna påverkar och förstör barn, deras barndom och livsglädje och ser det som en läggning💔
  SVT borde ta in en vuxen människa som står på barnens sida och är deras röst, istället för någon som har företrätt C💯procent befriat ifrån bondförnuft, där barn saknar värde som människor💔
  I dom bästa utav världar, önskar man att vuxna som blivit utsatta som barn, fick berätta deras tankar om förövare, medlöpare, rättsystemet och upprättelse på bästa programtid.

  All min omtanke och kärlek går till barnen, som ALDRIG får glömmas bort❤️

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.