Kända artister gripna för misshandel på efterfest på Södermalm i Stockholm

| 22 mars, 2021

Enligt uppgifter som Aftonbladet skrev om sent på söndagskvällen så greps fyra kända svenska artister för en grov misshandel på Södermalm i centrala Stockholm. Detta ska ha skett då artisterna hade en efterfest på en lokal på Södermalm. Misshandeln ska ha skett utanför denna lokal vid 2.30-tiden då ett “tumult” uppstod. Enligt uppgift ska de fyra musikartisterna som greps och som på söndagen anhölls vara prisbelönta med miljontals spelningar på Spotify. Åklagarmyndigheten bekräftade under helgen att fyra personer anhållits misstänkta för grov misshandel.

Enligt uppgift ska de strax innan midnatt på söndagskvällen ha släppts.
Robin Simonsson, kommunikatör vid Åklagarmyndigheten säger: “Det är oklart om de fortsatt är misstänkta i utredningen.”
Han meddelar samtidigt att han inte fått någon motivering till att personerna släppts och att utredningen mot de fyra artisterna enligt åklagaren fortsätter. Enligt uppgift ska det fortfarande på måndagsmorgonen finnas spår på platsen. Utanför lokalen syns blodspår, blodstänken sträcker sig flera meter på trottoaren.

En boende säger till Expressen: “Jag hörde ”skräniga ungdomar” i flera timmar under natten.”
När denna person tittade ut såg hon flera personer komma ut från en lokal som finns på gatan. När hon tittade ut nästa gång såg hon flera polisbilar på gatan.
Hon fortsätter med att säga: “De stod och pratade med två killar ganska länge. Men det var inget konstigt, det var inte som ”Tunna blå linjen” att de brottade ner någon eller så.”
Först vid tre-tiden ska allt ha lugnat ner sig.

Enligt uppgift så har Åklagarmyndigheten belagt ärendet med sekretess på grund av att man vill bedriva en förundersökning så rättssäkert som möjligt. De berättar därför inte var personerna greps eller i vilken ålder de är i. Detta då utredningen kan påverkas negativt om dessa uppgifter lämnas ut.
Advokaten Viktor Banke försvarar en av de misstänkta, han säger: “Han förnekar brott och jag är övertygad om att utredningen kommer ge oss rätt på den punkten.”
Även Banke är förtegen om vad som hänt.
Han säger dock: “Min uppfattning är att det är fel person som är utpekad.”

https://www.expressen.se/nyheter/flera-kanda-artister-gripna-efter-grov-misshandel/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Kända artister gripna för misshandel på efterfest på Södermalm i Stockholm

 1. Anders

  Om jag får gissa så är det Tommy Körberg , Thomas Ledin , Björn Skifs och Peter Jöback som tagit sig en kläcka och tappat humöret .
  Men min kompis säger att det är invandrare .
  Börjar tro att den fan har blivit rasist på gamla dar.

  Svar
 2. Carl den 12

  Hahaha👍

  Calle gör en C Annie och antar utmaningen att tugga i sig alla mina älskade skor, fin- som ful- skor, sandaler, vandringskängor + fyra par gummistövlar, om Anders’s ”rasistiska” kompis uppfattning inte visar sig vara realistisk, trots sin ålder🤔
  Men, visst hade det varit mer spännande, med Körberg och gänget😂

  Bara att sätta igång popcornmaskinen och vänta🍿🍿🍿

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.