Lägenhet med personer i beskjuten i Mariekälla i Södertälje

| 22 mars, 2021

En ny skjutning mot ett bostadshus i Stockholm, denna gången i Mariekälla i Södertälje. Larmet om beskjutningen kom till polisen vid 00.30 natten mot måndag. Enligt uppgift fanns flera personer i lägenheten som besköts, men ingen ska ha kommit till skada vid skjutningen.
Polisens presstalesperson Mats Eriksson säger: “Vi fick in samtal om att det skjutits mot ett bostadshus och väl på plats kan patrullen konstatera att det finns skotthål i både fönster och vägg i en lägenhet.
Polisen startade en teknisk undersökning under natten och den var klar på måndagsmorgonen. Skjutningen rubriceras som mordförsök, men ännu på måndagsförmiddagen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/skottlossning-mot-bostad-i-sodertalje?fbclid=IwAR1hR6sa_Z8wYS-RBhl85ITXTuOaEdZFU-HGLskHjaEspJaY-jl5Xs5Mth8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.