Landskrona: Kvinna hängde från balkong på tredje våningen – två män anhållna

| 22 mars, 2021

“Polisen i Landskrona fick på söndagskvällen larm om en kvinna som setts hängande i ett balkongräcke på tredje våningen. Två män har anhållits som misstänkta för mordförsök, rapporterar HD/Sydsvenskan.

Polispatrullen larmades av en privatperson som sett kvinnan. När poliserna kom fram till lägenheten hade kvinnan redan fått hjälp att komma in av de två män som nu är brottsmisstänkta. De är i 20- respektive 30-årsåldern och har initialt förnekat brott, uppger jourhavande förundersökningsledare Albin Fjällström för TT.

Kvinnan har fått hjälp att ta sig till ett skyddat boende.”

Lyssna och läs på Sveriges Radio


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.