Lena Malmberg (MED): GÖR PUBLIC SERVICE SITT JOBB?

Bild: Nyheter Idag

Nu är det mindre än 48 timmar kvar tills riksdagen ska rösta om EU:s skuldpaket där Sverige, tillsammans med andra länder, förväntas gå i borgen för ett gigantiskt lån på 750 miljarder EUR, varav Sveriges del kommer att utgöra minst 150 miljarder kronor netto, och som kommer att sätta Sverige i skuld fram till 2058.

Men varför har det varit så tyst om detta? Hur kommer det sig att den nyhetsorganisation som svenska skattebetalare tvingas betala för – public service – inte har lyft den här frågan genom att flitigt debattera i TV och radio? Hur kan detta gigantiska projekt som surrar fast Sverige vid euromasten helt ha ignorerats av public service?

Som demokratipolitisk talesperson ifrågasätter jag inte bara skuldpaketet, utan även om public service har fullgjort sitt uppdrag genom att på ett sakligt, opartiskt och konsekvensneutralt sätt lyfta denna viktiga fråga till sin publik? Jag ställer frågan direkt till Jan Helin som är programdirektör på SVT.

Lena Malmberg, Demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling

Läs i Nyheter Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Lena Malmberg (MED): GÖR PUBLIC SERVICE SITT JOBB?

 1. Anderssonskan

  HerreGud det har ju skjutits en snubbe i Myanmar , tror du SVT hinner bevaka allt .
  Och saker som handlar Om Sveriges väl och ve är inte prioriterat.
  Dessutom pågår skrämseldrevet mot Liberalerna , så de inte ska stödja Sabuni . Då kan ju ytterligare 20-25 % påverka demokratin i Sverige .
  Och det kan väl inte vara bra , eller…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.