Ny storfest i helgen – 150 personer på bröllop i Södertälje

| 22 mars, 2021

“Trots att kommunen och polisen har försökt stoppa festandet i Södertälje har de stora sammankomsterna fortsatt under pandemin. Senast i lördags samlades cirka 150 personer för bröllopsfirande, meddelar polisen som nu säger ifrån igen:
– Det är högst olämpligt, säger Jonas Packalén, Södertäljepolis.

Polisen fick flera tips från allmänheten om bröllopsfesten under helgen. Enligt den nya pandemilagen som infördes i januari får max åtta personer samlas vid tillställningar i festlokaler och andra platser som hyrs ut, trots detta kunde polisen inte gripa in.”

Se och läs i Svt


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.