Svenska pojkar i 11-årsåldern rånade av äldre invandrarduo

| 22 mars, 2021
Genrebild Foto: Google Maps, Street view/Nyheter Idag

Tre svenska pojkar blev rånade på sina mobiler av två äldre tonåringar med invandrarbakgrund i Kungsbacka förra måndagen. Enligt uppgifter till Nyheter Idag har minst en av de misstänkta rånarna identifierats.

Rånet, som Norra Halland var först att berätta om, inträffade när de tre svenska pojkarna, två 11-åringar och en 12-åring, vid halvfem-tiden förra måndagen gick över en bro nära Kungsmässan i Kungsbacka. Där mötte de två äldre killar. Genom att hota med stryk tvingade de två äldre killarna till sig de yngre svenska killarnas mobiltelefoner.

Enligt Norra Halland så försökte rånarna därefter förmå sina offer att inte kontakta polisen genom hot om vedergällning.”

Läs i Nyheter Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.