Man rånad och knivskuren av ungdomsgäng i Ulricehamn

| 23 mars, 2021

Under måndagskvällen rånades och knivskars en man av tre ungdomar på en gångbana vid en ICA-butik i Ulricehamn. Enligt uppgift så rånades mannen på en väska innehållande kläder och öl. Efter rånet så gick enligt polisen presstalesperson Thomas Fuxborg hem och såg efter och bandagerade sin skada innan han larmade polisen vid 23-tiden. När patrullen anlände till mannens bostad så ansåg de att mannen behövde sys på sjukhus. Huruvida mannen själv tog sig till sjukhus eller om han fick hjälp av polis eller de tillkallade ambulans är inte känt. Enligt uppgifter som mannen lämnade till polisen ska de tre rånarna ha varit någonstans i 15-årsåldern. Ännu på tisdagsmorgonen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.