40-årig man förd till sjukhus efter skjutning i Malmö

| 24 mars, 2021

Polisen larmades vid 19.15 på onsdagskvällen om att det skett en skjutning på Fosievägen i Malmö. Enligt uppgift ska en man i 40-årsåldern vara skadad. Mannen är förd till sjukhus med ambulans, det är dock oklart vilka skador han har. Enligt uppgift ska skjutningen skett i anslutning till en trappuppgång som nu är avspärrad för teknisk undersökning. Polisen tror att skjutningen har skett inne i trappuppgången och att mannen sen tagit sig ut därifrån.
Polisens presstalesperson Evelina Olsson säger om skjutningen: “Vi har pratat med honom och söker efter vittnen.”

Polisen har ett stort antal polispatruller på platsen och de arbetade bland annat med att söka efter övervakningskameror i närområdet för att försöka få fram bilder från händelsen. Ännu på onsdagskvällen vet polisen inte om det är mer än en gärningsperson som eftersöks. Ingen var vid 20-tiden misstänkt eller gripen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/en-person-skjuten-i-malmo-9
https://www.expressen.se/kvallsposten/man-skjuten-i-malmo/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.