Busschaufför attackerad och knivskuren av två personer som ville ha cigarette av honom

| 24 mars, 2021

Strax före klockan ett på natten mot onsdagen larmade en busschaufför att han blivit attackerad av två gärningsmän vid resecentrum i Älvängen. Enligt chauffören började det hela med att gärningsmännen kommer in i resecentrum och frågade honom om han hade cigaretter, när han sa att han inte rökte drar de fram en kniv och viftar med den framför chauffören. När de gör detta så får chauffören en rispa. Efter detta lämnar gärningsmännen platsen i en bil som de hade stående utanför resecentrum. När polisen anlände till platsen konstaterade dessa att chauffören inte behövde läkarvård. Överfallet rubriceras som försök till rån av polisen. I nuläget har polisen ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/knivbevapnade-man-attackerade-busschauffor-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.