Johan Westerholm: Folkbildningsrådet berömmer sig själva i årets rapport till regeringen

| 24 mars, 2021
Folkbildningsrådet. Foto: Folkbildningsrådet samt Riksbanken. Montage.

Årets självgranskning av Folkbildningsrådets verksamhet och återrapportering följer tidigare känt mönster. Ingen skugga skall enligt Folkbildningsrådet falla på dom själva då de är, när de får säga det själva utan inblandning, Sveriges viktigaste resurs för utvecklingen av den svenska demokratin och tilliten. Trots den avslöjade förskingringen av skattemedel som kan komma att räknas i hundratals miljoner kronor per år.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.