Hans Sandin: Sveket är ett fulländat faktum för Sveriges framtid

| 25 mars, 2021

De övriga sex partierna har nu valt att slussa 150 miljarder av svenska skattekronor till att finansiera misskötta ekonomier i Öst- och Sydeuropa. M och KD svek sina vallöften vilket är mer än tragiskt!

Där sitter dom med höga löner och avstår från att rösta som är detsamma som att rösta ja, Moderaterna och Kristdemokraterna. Dessa två partier har SD tänkt sig att regera tillsammans med och vad skulle resultatet bli annat än en ren katastrof för Svenska folket.

Den som inte inser behovet av ett nytt parti i riksdagen, röstar för sin egen undergång och inget är säkrare än detta. Kartellen mellan dom 6 partierna som härjar i riksdagen måste raderas ut för alltid och det med början i valet 2022 annars är det totalt kört för Sverige.

Efter detta sveket ser jag ingen annan möjlighet än att rösta på Medborgerlig Samling (MED) med tanke på den korta tid som är kvar till valet 2022.

Medborgerlig Samling har distrikt runt om i landet och flera är på gång att starta. MED har sedan valet 2018 representation i tre kommunfullmäktige; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik.

Efter riksdagens godkännande av EUs skuldpaket riktar Medborgerlig Samlings partiledare Ilan Sadé skarp kritik mot de sex partier som stöttade paketet. Medborgerlig Samling kräver nu förhandlingar om att Sverige ska undantas från flera områden där EU:s makt ökar. Detta kommer att bli en viktig fråga inför riksdagsvalet 2022.

Hans Sandin

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Sveket är ett fulländat faktum för Sveriges framtid

 1. Christer

  Där ryckte nog Afs 1 procent eller 2.
  1,5 år till valet .
  Lite tidigt att börja packa .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.