Man förd till sjukhus efter grov misshandel i Göteborg

| 26 mars, 2021

Vid midnatt natten mot fredagen larmades polisen till en pågående misshandel där två män misshandlade en tredje med någon typ av tillhygge i Brämaregården i Göteborg. När polisen anlände till platsen så påträffade de målsägaren vid medvetande men kraftigt blödande från ansiktet. En bit från platsen där målsägaren befann sig hittar polisen två misstänkta gärningsmän, i 30 respektive 50-årsåldern. Polisen grep dessa två männen misstänkta för att ha utfört misshandeln. Enligt uppgift fanns där vittnen till misshandeln, som också delvis ska ha blivit fångad på film. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen utreder ärendet som grov misshandel.

https://www.expressen.se/gt/man-grovt-misshandlad-med-tillhygge-i-natt-tva-gripna-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.