Rebecca Weidmo Uvell: Vad är Centerpartiet för parti?

“Ja, det kan man ju fråga sig efter den senaste tidens skandaler. 

För alla som är chockade över hur röda de blivit ska dock påminnas om att den korta period när Centerpartiet var ett borgerligt parti är undantaget. De har efter regeringen i slutet av 70-talet varit mer vänster än höger och Olof Johansson avbröt ju det borgerliga samarbetet på 90-talet för att Öresundsbron skulle byggas. Det var Maud Olofsson som gjorde Centerpartiet höger, sedan tryckte Annie Lööf tillbaka partiet till sitt historiska vänsterhörn och dörrmatta åt sossar.”

Rebecca Weidmo Uvell

Läs på hennes blogg

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Rebecca Weidmo Uvell: Vad är Centerpartiet för parti?

 1. ulf

  Med tanke på att centerns ungdomsförbund lagt förslag på att avskaffa 15 års gränsen för sexuellt umgänge helt kan var och en dra sin egen slutsats.!
  Centern är ett renodlat vindflöjel parti som byter riktning varje gång vinden ändras.Fullständigt opålitligt och oförutsägbart .Man funderar ju över varför pedofiler tillåts ta plats i partiet…………..🙄🤢 och skyddas så länge det inte blir allmänt känt.Att en sån som Federley får sitta och blåljuga i Svt är motbjudande………🤢

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.