Hans Sandin: Inför kommande valet 2022

Efter att noggrant gått igenom vad olika partier har för möjligheter i valet 2022 så har jag kommit till slutsatsen att vi har två partier att välja på, för att få den förändring som måste få komma till stånd i den Svenska riksdagen.

Dessa två partier är Medborgerlig Samling och Solidaritetspartiet.

Själv väljer jag Medborgerlig Samling på grund av den korta tiden som är kvar till valet 2022, som är en viktig del i beslutet.

Solidaritetspartiet som är ett nybildat parti kommer att få det svårt på grund av tidsperspektivet och kommer inte att få tillräckligt med röster till detta val, vilket är min personliga uppfattning. Men det är upp till var och en att göra denna bedömning själva!

Med andra ord får var och en rösta efter sin egen erfarenhet och uppfattning, vilket är viktigt att påpeka.

Min förhoppning är att alla ställer upp solidariskt, för nu börjar kampen på allvar. Det är nu vi måste börja våga säga ifrån, och ett nytt parti måste få komma in i riksdagen för det finns inget annat alternativ för oss.

Nu har vi fått nog av den enorma nedmontering av den Svenska välfärden som har skett dom senaste 20 åren. Vi är trötta på korruption, lögner och direkta lagbrott och vi har fått nog nu.

Har man slutat att lyssna på Svenska folket ska dom avsättas och det finns ingen annan räddning eller utväg för landet. Det är hög tid att alla börjar fatta detta nu!

Hans Sandin

https://www.facebook.com/groups/pispension/

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Inför kommande valet 2022

 1. Dan Astrom

  Ja, annars får man vackert gå med mössan i hand till den Socialistiska styrningen och be om en allmosa även kallad socialhjälp från nomenklaturan. De har ju enligt socialistisk tradition bara berikat sig själva, smulorna är till för folket.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.