40-årig man rånad på mobil och klocka i Trollhättan

| 28 mars, 2021

En man i 40-årsåldern i Trollhättan larmade polisen vid 20.40-tiden på lördagskvällen efter att han blivit rånad på sin mobiltelefon och klocka när han var på väg hem efter ett restaurangbesök. Mannen ringde in larmet från sin bostad ungefär 40 minuter efter det inträffat. När polisen anlände till mannens berättar denne att det var två män som förföljt honom och avtvingat honom mobilen och klockan. Mannen hade inga fysiska skador efter rånet. Under gårdagskvällen fanns inga misstänkta gärningsmän gripna.

https://www.ttela.se/nyheter/trollhättan/man-rånad-på-drottninggatan-1.43773624

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.