Beväpnad man hotade stal en kopp kaffe från butik i Kalmar. Polisen omhändertog mannen enligt LOB

| 28 mars, 2021

Vid 9-tiden på söndagsmorgonen gick en ensam man in i en butik i Kalmar där han hotade personalen med ett pistolliknande föremål. Därefter tog mannen en kopp kaffe varefter han lämnade butiken. När polisen kom till platsen så fann de den misstänkta mannen inte långt från brottsplatsen. Mannen greps först, men det ändrades sedan till att han omhändertogs enligt LOB. Polisen har dock upprättat en anmälan om olaga hot i ärendet. Enligt uppgift ska ingen blivit fysiskt skadad vid händelsen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/bevapnad-ranare-hotade-personal-for-en-kopp-kaffe/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.