Hans Sandin: Det stora sveket av Stefan Löfven och Socialdemokraterna!

| 28 mars, 2021

Att kompromissa bort precis allt som man tidigare har stått för, är att gå över gränsen till ett ofantligt svek med den högsta ansvariga, som försöker ge sken av dådkraft, men som inte på något sätt kan dölja, att han är fullständigt lamslagen och tillintetgjord av Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet.

När man ger sig i kast med dom värsta partierna och inte är medveten om vad kompromisserna blir, då man får osökt intrycket av att detta likväl inte når ända in i hjärnkontoret på en encellig varelse som Stefan Löfven.

Sanningen är att alla budgetar som lagts fram dom senaste 20 åren har handlat om allt annat än välfärden, vilket han har godtaget för endast en sak och den är att få behålla makten till vilket pris som helst.

Nu kommer han med en dåres envishet, försöka inbilla Svenska folket att han står som välfärdens beskyddare i det kommande valet 2022 när kompassen visar rakt ner i helvetet.

Jag frågar mig vad har man uträttat under 20 års tid:

Jo skolan verkar vara i botten – Pensionssystemet näst sämst inom hela EU – Åldringsvården fungerar inte – Sjukvården dras ner – Socialvården går på knäna – Bostadspolitiken är i botten – Ungdomarna får inga jobb – Järnvägen totalt nedsliten. Nedmonteringen verkar total, så vad har man åstadkommit?

Jag kan bara säga att samhällskontraktet mellan stat och invånare är utagerat då staten ej uppfyller de krav som avtalet kräver med hänsyn till upprättande av landets gränser, säkra vår trygghet och upprätthålla lag och ordning, säkerställa och investera i vår välfärd.

Hur i jösse namn, får dom sitta kvar i riksdagen med denna fruktansvärda nedmontering som har skett och som har byggts upp under en tid av 100 år av den Svenska befolkningen? Vakna Sverige, detta kan inte få fortsätta och nu är det dags att sätta ner foten och säga ifrån på skarpen, genom att rösta in ett nytt parti till riksdagen 2022.

Hans Sandin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.